Ádám Antal | dasato.sk
Ádám Antal

Ádám Antal

Dunajská Streda

 

Antal Ádám vagyok, Dunaszerdahely városi képviselői posztjáért indulok a 2022-es helyhatósági választásokon. Dunaszerdahely a szülővárosom.

 

Jelenleg egy nagyvállalat menedzsere vagyok. Diplomámat közgazdaságból és vállalatirányításból szereztem. Szakmámban elengedhetetlen, hogy a döntéseket adatokra és a tudományokra alapozzam. Ezt a szlovákiai politikában nem látom, mivel a legtöbb döntés önös érdekből születik, fittyet hányva a szakértők és tudósok véleményére. Számomra mindig fontosak voltak az elvek, és elítélem a pozícióval való visszaélést is. 

 

Célom egy jobb és átlátható vezetés Dunaszerdahelyen, hogy minden itt élő polgár számára áttekinthetőek legyenek a vezetői döntések és a költségvetések. 

 

A sport mindig is szerves része volt az életemnek, szeretném támogani dunaszedahelyi sportklubbokat, valamint több sportolási lehetőséget szeretnék biztosítani a fiatalok számára is.

 

Szeretném megmutatni a fiataloknak, hogy még van remény egy jobb Dunaszerdahelyre és egy jobb Szlovákiára.

 

Volám sa Ádám Antal a kandidujem do mestského zastupiteľstva v Dunajskej Strede. 

 

Pracujem ako manažér v nadnárodnej spoločnosti, vyštudoval som ekonómiu a obchodnú administratívu. V mojej profesii je dôležité, aby sa rozhodnutia zakladali na údajoch a vedeckých poznatkoch, čo mi v slovenskej politike chýba. Rovnako pre mňa vždy budú dôležité zásady, odsudzujem zneužívanie postavenia.

 

Mojím cieľom je lepšie a transparentnejšie hospodárenie v Dunajskej Strede, aby mali všetci občania prehľad o rozhodnutiach vedenia a rozpočtoch.

 

Šport bol vždy neoddeliteľnou súčasťou môjho života, rád by som podporil športové kluby v meste a poskytol viac športových príležitostí pre mladých ľudí.

 

Chcel by som mladým ľuďom ukázať, že stále existuje nádej na lepšiu Dunajskú Stredu a lepšie Slovensko.