Ladislav Pálffy | dasato.sk
Ladislav Pálffy

Ladislav Pálffy

Malé Dvorníky 

 

Kisudvarnokról, az ország egyik legszebb településéről származok. Építész vagyok és ez egy építészettel foglalkozó céget vezetek. Szívesen építek, tervezek és valósítom meg a terveimet. Örömmel tölt el, amikor látom, hogyan válnak a tervek valósággá.

 

A választásokon a községi képviselő-testület képviselőjének címét szeretném elnyerni. Elsődleges célom a község irányvonalának megőrzése, hogy továbbra is a legszebb és legélhetőbb települések közé tartozzunk. Tapasztalataimat az olyan különböző községi projektek megvalósításánál szeretném hasznosítani, amelyek a község fejlődését szolgálva a falusi jelleg megóvását és a szabályok mindenkire egyformán való vonatkozását helyezik előtérbe.

 

Pochádzam z obce Malé Dvorníky, som stavbár a svojej profesii sa venujem aj vo svojej firme. Rád plánujem, budujem a uskutočňujem svoje plány. Napĺňa ma, keď vidím, ako sa plány stávajú skutočnosťou.

 

Kandidujem do obecného zastupiteľstva a mojim prvotným zámerom je zachovať smerovanie obce, aby sme naďalej patrili medzi najkrajšie a „najžiteľnejšie“ obce. Svoje skúsenosti by som chcel využiť pri realizácii rôznych projektov zameraných na rozvoj obce. Za dôležité považujem aj platnosť rovnakých pravidiel pre každého.